sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uutta vuotta!

tunnetila: tien päällä

Upeaa alkanutta vuotta 2011 Teille kaikille ja terkut reissusta, taas kerran!

Tämä syksy on ollut aivan mahdoton. Muutimme uuteen kotiin 1.11. ja olen ollut yli puolet siellä asutusta parista kuukaudesta matkoilla. Uusi koti on ollut tänä aikana paikka jossa puretaan laukku, pestään pyykkiä ja pakataan taas. Voisi jopa sanoa, vaikka matkustamista rakastankin, että minulla on koti ikävä.


Tällä hetkellä olemme Berliinissä jonne tulimme juhlimaan vuoden vaihtumista ja viettämään syntymäpäivääni. Kirjoittelen reissupostausta kun pääsen kotiin ja ehdin purkaa valokuvat kameran kätköistä. Halusin kuitenkin toivottaa pikaisesti Teille kaikille oikein ihanaa ja onnekasta alkanutta vuotta ja kysellä teittekö uuden vuoden lupauksia?

Oma lupaukseni alkaneelle vuodelle voisi olla vähemmän matkustelua ja enemmän omasta kodista nauttimista. Jos ensi vuonna saisi matkustelun ja kotona olemisen sen verran balanssiin että matkustelisi "juuri sopivasti". Niin, ettei ehtisi reissuillaan tuntea koti-ikävää tai kaivata oman peiton alle. Hmmm, kuulostaa tavoittelemisen arvoiselta jutulta!

Lupasitteko Te jotain?

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole yleensä ollut tapana juurikaan tehdä lupauksia, mutta tänä vuonna tein yhden, ihan vain itsekseni, ihan hipihiljaa... Ei enää tupakkaa! Ratkesin männä kesänä vanhaan tapaan, hyi!

    VastaaPoista
  2. Joy: Ooo, mahtava lupaus! Toivotaan että se pitää. Onnekseni en ole koskaan aloittanut tupakointia niin ei ole tarvinnut sitä myöskään lopettaa. Mutta jos kerran aiemminkin olet pystynyt siihen niin pystyt taas. Ihan helposti! Tsemppiä! Ja ihanaa alkanutta vuotta sinulle Joy!!!

    VastaaPoista