torstai 20. tammikuuta 2011

Kotimaista hiustenhoitoa

tunnetila: valaistuminen

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vietin eilen mukavan illan tutustuen kotimaiseen kampaamotuotesarja Cutriniin. Cutrin juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan ja on juhlavuoden kunniaksi lanseerannut ekologisemman Greenism -hiustuotesarjan. Greenism -tuoteperheen aktiiviraaka-aineet ovat peräisin pohjoisen luonnosta ja tuotteissa käytettävä hajuste on 100% luonnontuote. Tuotteet eivät myöskään sisällä silikonia, parabeeneja eikä väriaineita, joten ne eivät ärsytä herkkääkään päänahkaa. Cutrinin tuotteet kehitetään ja valmistetaan Espoon Kauklahdessa Lumenen tehtaalla, joten jos haluat suosia suomalaista niin tämä tuotemerkki on kokeilemisen arvoinen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tässä tuoksutellaan uutuustuotteita, esittelijänä Lumenen viestintäpäällikkö Kirsi Gotthardt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvat Pekka Mustonen

Kuvissa yllä minulle valmistui hauskan villi ja kiharainen pörrökampaus. Cutrinin kouluttajat loihtivat meille kampauksia brändin tuotteilla ja antoivat samalla vinkkejä hiustenhoitoon. Luulen muuten että sain Tarmo Korvelta, joka siis kampasi minut, vinkin, joka saattaa mullistaa hiustenhoitoni kokonaan!

Pitkät ja luonnontaipuisat hiukseni kuivuvat talvisin hurjasti mutten uskalla käyttää niihin kovin hoitavia tuotteita sillä kokemukseni mukaan ne latistavat muutenkin ohuenlaiset hiukseni. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulle suositeltiin vaivaan ratkaisuksi kiharan hiuksen shampoota ja hoitoa. Kiharalle hiukselle tarkoitetut tuotteet kun tuovat hiukseen ainoastaan sen vaatimaa kosteutta ja kimmoisuutta, ne eivät useinkaan sisällä liian hoitavia tai ölyjmäisiä ainesosia jotka samalla latistaisivat kiharaa. Olen vinkistä aivan innoissani enkä malta odottaa että pääsen illalla testattavaksi saamieni Curlism -tuotteiden kimppuun. Raporttia seuraa!!

5 kommenttia:

 1. Nätti kampaus! :)

  Enpä oo tiennyt, että Cutrinin tuotteet on kotimaisia! Fanitan kyllä merkkiä Swartzkopfin (aina yhtä vaikea kirjoittaa ilman saksan kielen taitoa..) ohella.

  Hyvä tietää siis, kiitos! Oliko siinä jossain lähellä myös Lumenen tehtaanmyymälä?

  VastaaPoista
 2. Niina Än.: Kiitos, kampaus oli ihanan pörröinen! :)

  Tuo Cutrinin kotimaisuus on jäänyt varmaan aika monelta pimentoon ja sitä kannattaisikin mielestäni liputtaa ja mainostaa enemmän. Moni kun suosisi mielellään kotimaista. Cutrinin tuotteista muistaakseni 60% menee vientiin, joten ulkomailla tuotteiden suomalaisuus on varmaan paremmin tiedossa.

  Itse tilaisuus järjestettiin eilen Helsingin keskustassa, mutta tuolla Kauklahden tehtailla on tosiaan se Lumenen tehdasmyymälä jossa myydään hyvin edullisesti myös Cutrinia. Olen itse ostellut sieltä Cutrinin shampoita muutamilla euroilla, suosittelen piipahtamaan. Tehdas on aika hyvin junaradan varressa eli sinne pääsee helposti.

  VastaaPoista
 3. Tuo kiharan hiuksen sampoo -idea kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että pitää ehkä itsekin kokeilla. Eipä ole tullut kiharalle tukalle suunnattuja tuotteita testattua, kun ei ole luonnonkiharaa tukkaakaan. Tosin mun hiukset ovat aikas taipuisat, ja tuntuvat tulevan yhtä laineikkaammaksi näin vanhemmiten. Ihme juttu.

  Jään siis seuraamaan kokeilujasi!

  VastaaPoista
 4. Altistuin yhtenä talvena shampoiden hajusteille, ja siitä lähtien oon käyttänyt Cutrinin Sensitivism-sarjan shampoota. Aivan loistava, mutta enpä ole minäkään tiennyt Cutrinin olevan kotimainen! Yksi syy lisää jatkaa Cutrinin fanitusta.

  Ja nam, mitkä tarjoilut... (maha kurnii)

  Kaisa

  VastaaPoista
 5. Vimps: Joo, mä olin kans aivan innoissani tästä vinkistä. Kerron sitten miten hius käyttäytyy kun saan testattua tuotteita pidempään.

  Kaisa: Vai et sinäkään tiennyt brändin olevan kotimainen?! Sanoin tilaisuudessa pariinkin otteeseen että kotimaisuutta kannattaa ehdottomasti rummuttaa. Se on nimittäin loistava myyntivaltti!

  Noilla Sensitivism -sarjan tuotteilla on allergia- ja astmaliiton merkki, eli ovat varmasti tosi hyviä juuri hajusteallergisille. Kiva että olet löytänyt ne jo aiemmin.

  VastaaPoista