keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Köyhän miehen furstenbergit

tunnetila: hehkutus

Olen blogannut kohta kolme vuotta ja blogini on luokiteltu tyyliblogien alle. Tyylin, ainakin oman tyylini esittelemisen allekirjoitan, mutta muotiblogiksi tästä päiväkirjamaisesta hengentuotoksestani ei ole eikä niin ole tarkoituskaan.

Muotiblogissa esitellään uusimpia trendejä ja useimmiten vielä niin ajoissa että vaatteet on nähyt vasta catwalkilla eikä niitä ole liikkeistä juuri saatavilla. Noin valveutuneita postauksia minulla ei ole ollut tapana tehdä. Nyt olen kuitenkin ihastunut yhteen kevät/kesä 2011 mallistoon niin paljon että tässä taitaa tulla tämän blogin ensimmäinen, oikea muotipostaus (tosin puoli vuotta myöhässä, mallistohan nähtiin catwalkilla jo syksyllä).

Diane von Furstenberg S/S 2011, olkaa hyvät!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat Style.com

Jokainen yllä olevista asuista inspiroi ja kelpaisi omaan vaatekaappiini, jopa nuo siniset tai violetit pöksyt (asia erikseen sitten on käyttäisinkö niitä koskaan...). Alimman rivin kaksi asua ovat täydellisintä pitkään aikaan eli täyttä rakkautta. Kuvien garderobilla pärjäisin ihan koko kesän ja olisin joka päivä onnellinen.

Onneksi minulla on viime kesältä jemmassa köyhän miehen furstenbergit, eli iki ihanat "vahinkohammerit"!!! Lökäreissä on selvästi samaa henkeä, mustavalkoista psykedeliaa, kuin malliston suosikkiasuissani alimmassa rivissä, vai mitä?!


8 kommenttia:

 1. mustakin ihan kiva mallisto, oikein kaunis vaikka en itse vaatteita käyttäisi.

  VastaaPoista
 2. Tinja: Mikset käyttäisi noita vaatteita?! Näyttäisit tosi hyvälle esim. tossa kakkosrivin asussa jossa on mustat shortsit. ;) Äää, mitä enemmän noita kuvia katson, sitä enemmän haluan koko malliston omaan kaappiin. :)

  VastaaPoista
 3. Hei MINUN blogi on muotiblogien alla blogilistalla, ilmeisesti koska oon laittanu asiasanaksi kengät.:D

  VastaaPoista
 4. AnneVee: Muotiblogien kirjo on moninainen! :) (Saan näppylöitä koko muotiblogi-sanasta. Argh!)

  VastaaPoista
 5. DVF on kyllä enimmäkseen aina ihan rakkautta. Mä en ole raaskinnut silti ostaa kuin niitä helppo-mutta-varma -mekkoja (vielä...)

  VastaaPoista
 6. Prefecta: Ai niin sulla on se yksi Furstebergin ihanuusmekko! Itse ihastuin Jenkeissä viimeksi Furstenbergin pikkulaukkuun mutta laukun pinnassa oli skrubu eikä toista ollut tarjolla. Jätin laukun sitten liikkeeseen. Nyyh!

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavia vareja. KIITOS tasta!

  xx

  VastaaPoista
 8. Inaria: Mahtavia värejä tosiaan, kiva että sinäkin tykkäsit!

  Voisin silloin tällöin jatkossakin esitellä muitakin omaa silmää miellyttäviä mallistoja. Oli ihanaa kun blogissani oli kerrankin hyvin otettuja kuvia joista sai jotain selvää.. :D

  VastaaPoista