maanantai 10. tammikuuta 2011

Varokaa katoilta putoavia lumimassoja

tunnetila: varoitus

Näin tänään raitiovaunun ikkunasta jalkakäytävällä kontillaan olevan miehen. Mies oli kontillaan verilammikossa, pää alaspäin painuneena. Iso jääkimpale oli pudonnut hänen päähänsä kerrostalon katolta. Ambulanssi saapui onneksi nopeasti paikalle ja kuulin äsken uutisista että mies oli loukkaantunut mutta selvisi rytäkästä hengissä. Joku toinen ei samassa tilanteessa tänään selvinnyt.

Rakkaat ihmiset, olkaa varovaisia kun liikutte ulkona! Itse järkytyin näkemästäni niin paljon etten varmaan saa yöllä unta. Haluan poistua kotoa vasta sitten kun kesä on virallisesti täällä.

7 kommenttia:

 1. Hui kamala. Oltiin eilen ulkoiluttamassa koiraa, kun ystävällinen mies vinkkasi meille, että seisoimme suoraan räystään alla, josta roikkui jäätävän kokoinen lumikasa. En halua tietää mitä olisi tapahtunut, jos lumet olisivat tippuneet meidän päälle. Hyrrr...

  VastaaPoista
 2. Varpunen: Hui!!! Onneksi ystävällinen ihminen varoitti teitä. Lumi alkaa olla jo niin pehmeää ja sulaa että kasa saattaa pudota katolta pienestäkin tärähdyksestä.

  Toivotaan ettei noita onnettomuuksia tapahdu enää.

  VastaaPoista
 3. Hui kauhistus, kun näitä saman tyyppisiä tapauksia tuntuukin nyt olevan paljon. :( Eikä sään kannalta siis mikään ihmekään. Mutta toivottavasti nyt loukkaantumiset vähenee ja ihmiset osaavat varoa moisia lumikasoja paremmin.

  VastaaPoista
 4. Mä kans eilen näytin lapsille välitunnilla turvallisemman lumipenkan kökkiä, kun istuivat ihan koulurakennuksen seinustalla ja ylhäällä kiilteli kauniit jääpuikot...

  VastaaPoista
 5. Christina: Toivotaan että ihmiset ymmärtävät olla varuillaan. Itse huomaan katselevani niin tiuhaan taivaalle/kattoja kohti että varmaan liukastun ja loukkaan itseni sitten muulla tavalla. Höh.

  Onneli: Hui kamala! Onneksi fiksu ope puuttui peliin! :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin sain eilen niskaani kasan jäistä lunta... Onni onnettomuudessa, että se ei tippunut katolta saakka vaan joltain ikkunalaudalta alempaa. Tuntui kyllä aivan kamalalta silti, ja vielä hirveämmältä sen jälkeen kun uutisista kuulin mitä olisi voinut käydä... Oon myös toitottanut kaikille, että nyt kyllä kuljette varoen ja yläilmoihin tiiraillen!

  Kaisa

  VastaaPoista
 7. Kaisa. Hui apua Kaisa!!! Onneksi ei sattunut pahemmin. Hui kun pelästyin!

  VastaaPoista