tiistai 25. tammikuuta 2011

Ruskean sävyjä

tunnetila: iloinen yllätys

Image and video hosting by TinyPic

Sain hetki sitten pressikatalogin Piecesin kevät 2011 mallistosta (kuvat poimittu sieltä). Huomioni kiinnittyi kauniisiin, eri ruskeansävyissä esiteltyihin laukkuihin ja ilahduin ikihyviksi kun totesin niiden olevan aitoa nahkaa. Muistan monta kertaa bonganneeni Vero Modan hyllystä kivoja Piecesin laukkuja mutta olen kerta kerran jälkeen jättänyt ne hyllyyn materiaalinsa vuoksi. Nyt esimerkiksi kaikki kollaasiin valitsemani laukut ovat aitoa nahkaa. Suurempia viikonloppulaukkuja, olkalaukkuja, lompakko jne. Mikä mieletön parannus ja satsaus Piecesiltä!

Minkä ottaisitte kollaasin laukuista? Itse en osaa valita... Ehkä jonkun viikonloppulaukuista. Sellaiselle on nimittäin tarvetta.

7 kommenttia:

 1. Wau, mahtavaa. Konjakinruskea nahkalaukku on ollut etsinnässä iät ajat, ja Piecesit voisivat sopia minunkin kukkarolleni. Ylärivin vasemmanpuolimmainen tai alarivin keskimmäinen kelpaisivat... (:

  VastaaPoista
 2. Vasen ylin (tai 2. ylin). Kiinnitin huomiota muuten ihan samaan juttuun noiden laukkujen kanssa.:) Edistystä!<3

  VastaaPoista
 3. kattelin nokka pitkällä samoja laukkuja, tuo alarivin keskimmäinen on sydänsydänsydän!!!

  VastaaPoista
 4. Helppo valinta. Oikea yläkulma. Sen alla oleva muistuttaa liikaa appiukon laukkua :DD Oikee yläkulma ois kans kiva, mut konjakki ei oo suosikkiväri itselleni ja vastaavan näköinen jo mustana löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Keskirivin keskimmäinen minulle, kiitos!

  Vieläkin harmittaa, etten ostanut viime syksynä Vero Modasta sitä kaunista, täydellistä, konjakinruskeaa nahkalaukkua itselleni. Pari muuta Piecesin nahkalaukkua löytyy ja ne ovat olleet vieläpä puoleen hintaan, jolloin laukuille jäi hinnaksi vain muutama hassu kymppi. Pakko rakastaa edullisia nahkalaukkuja, ei enää koskaan polyuretaania minulle!

  VastaaPoista
 6. minna: Kiva jos kollaasistani oli sinulle iloa ja apua laukun metsästyksessä. Toivottavasti nämä tulevat kauppoihin nopeasti ja saisit omasi. :)

  MouMou: Joo, mahtavaa edistystä! Tietysti näiden laukkujen hinnat on korkeampia mitä keinonahkaiset laukut mutta kyllä ne sitten kestävätkin ihan eri tavalla. Ja vain paranevat vanhetessaan.

  Nelliina: Alarivin keskimmäinen on kyllä söpö! En malta odottaa että pääsen hiplaamaan noita liikkeissä.

  Niina Än.: Hahaa, sullapa on trendikäs appiukko! :)

  Olga: Joo, aitoon nahkaan kun tottuu niin muu ei kelpaa. (Paitsi kangaskassit on kivaa vaihtelua.) Ja kiva kuulla että olet tehnyt jo aiemmin merkiltä nahkaisia löytöjä.

  Prefecta: Vasen ylänurkka taitaa olla kollaasin suosituin laukku. Eniten tykkään siinä sen sävystä.

  VastaaPoista