perjantai 14. tammikuuta 2011

Juhlat joihin en mennyt

tunnetila: harmistus

Tänään, juuri parhaillaan, on toisaalla käynnissä juhlat. Musiikkia, puheensorinaa ja naurua, runsaasti kuohuvaa ja tila täynnä kauniita ihmisiä. Toisaalla juhlitaan, mutta täällä maataan sängyssä peiton alla ja kuulostellaan nouseeko kuume, valtaako flunssa väsyneen kehon.

Jos olisin vähän reippaammassa kunnossa olisin minäkin juhlimassa Indiedaysin 1-vuotissynttäreitä. Taisimme Nelliinan kanssa juhlia viime viikonloppuna liian rankasti ja nyt se kostautuu. Flunssa painaa molempia. Vanhuus, se ei tule yksin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

liivi Lanvin for H&M, mekko Mango,
clutch vintage Friitala, kengät Dumond


Jos olisin mennyt juhlimaan olisin mennyt asussa jota eilen päälleni mallailin. Ehkä noilla mennään sitten seuraaviin juhliin... Joskus vaan täytyy levätä ja nyt taitaa olla se hetki.

3 kommenttia:

  1. Oi voi sentään! Pikaista paranemista, keskity nyt vain lepäämään! Itsekin ryömin hetki sitten kotiin, vaikka samat kemuset olivat vielä alkuviikosta suunnitelmissa. Raskas työviikko vain venyi vielä perjantai-iltaan pitkälle, ja sen päälle maistuu nyt lepo täällä kotikolosessa :)

    VastaaPoista
  2. Lilou: Olen salaa iloinen ettet sinäkään mennyt juhliin. :) Harmittelin nimittäin juuri äsken etten nyt näe sinuakaan kun en mennyt juhliin. Juhlista viis mutta ihmisiä olisi ollut kiva nähdä. Täytynee nähdä hyvällä porukalla joskus toiste. :)

    VastaaPoista
  3. No niin me tehhään, tietenkin! Joskus sen vain tuntee luissaan ja ytimissään, ettei sitten maan mahdottoman kivatkaan kekkerit ole se järkevin vaihtoehto noin niinkus yleisolotilan kannalta, vaikka just teitä kaikkia ois ollut niin valtavan kiva nähdä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista