keskiviikko 25. elokuuta 2010

Duhadedä

dunnedila: duha

Image and video hosting by TinyPic

Uh, täällä sitä maataan sängyn pohjalla flunssan kourissa. Ehdin olla loman jälkeen töissä jo huiman viikon verran ennen kuin flunssa iski. Kamala nuha ja pientä lämpöä jo kolmatta päivää. Olisiko työallergiaa??

Voimattomana sängyssä maatessa tekeminen on aika vähissä. Helpointa on kaivaa läppäri syliin ja surffailla sinne tänne. Valitettavasti tällä kertaa surffailut ovat jostain kumman syystä päätyneet nettikaupoihin ja nyt on jo uusi talvitakki sekä syyskengät tilattu.

Saisi äkkiä loppua tämä flunssa, tulee tämä makoilu ihan liian kalliiksi..

14 kommenttia:

 1. Ouh nouh! Tsemppiä ja inkiväärijuomaa toivottelen sulle! (onpas kaunis läppäri, muuten!)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen Carmolis-tippoja. Ovat ainoa luontaistuote, joka tehoaa flunssaan, toisin kuin apteekin lääkkeet.

  Jännityksellä odotan, mitä oletkaan klikkaillut itsellesi!

  VastaaPoista
 3. Lilou: Kiitos tsempistä! Mun kultsi (siis läppäri) on Sony Vaio, valkoinen sellainen. Kuulemma PC:iden Porsche. :) Olen täysin yhteensopimaton Macin kanssa (saan miehen läppärin jumiin viidessä minuutissa eikä Macit kuulema mene koskaan jumiin.. :)) joten on pakko panostaa sitten laatu PC:hen ja tietty kauniiseen ulkonäköön. :) :)

  VastaaPoista
 4. Voi byhyy! Meillä ei sit ookkaan treffejä huomenna? :(

  VastaaPoista
 5. Vimps: Mulla taitaa olla kaapissa pullo Carmolis-tippoja, parasta ennen päiväys joskus 90-luvun lopussa.. Auttaiskohan ne vielä..? :)

  Noista klikkailuista... Ostokset on sellaset nostalgiapläjäykset ettei ole tosikaan. Mulla on ollut ihan samanlaiset (siis niin takki kuin kengätkin) joskus lukiossa/lukion jälkeen joten nyt kun ne on taas muodissa niin oli pakko saada. Saa nähdä viihdynkö niissä nyt yhtä hyvin kuin silloin. Käytin silloin nimittäin molemmat ihan puhki!

  VastaaPoista
 6. Petra: No älä vielä itke, katsotaan miltä tämä huomenna näyttää. Mutta se leffassa käynti saattaa olla mun niistämisen ja yskimisen kanssa vähän niin ja näin. Ellei mennä kattomaan jotain nyyhkyjuttua jossa kaikki muutkin niistää. :) :)

  VastaaPoista
 7. Ok! Laita mulle omaan puhelimeen huomenna viestiä, mimmonen fiilis on! En tule huomenna enää töihin. Paljon vettä ja finnrexiniä!

  VastaaPoista
 8. Luulin konetta nopeasti katsottuna macbookiksi ja olin jo ihan WOW NINA, kunnes tajusinkin että se on sony ;) Mutta tyylikäs kone sekin! Pikaisia paranemisia, suosittelen myös inkivääriteetä :)

  Mäkin mietin että mitäköhän sä oot nyt tilannut ;)

  VastaaPoista
 9. Kokeile tuoreita tippoja! Ja pistä mies siivoamaan lääkekaappi, hehe!

  VastaaPoista
 10. Juu ja toisia tippoja kannattaa myös kokeilla, Punahattu-uutetta. Ne toimivat ainakin minulla!

  Parane pian :)

  VastaaPoista
 11. ja terveenä sitä juostas vaan hakiksen lindexis ;-). Onhan se ny halavemp sentäs eikä takeista väliks.

  VastaaPoista
 12. Petra: Jes, mä laitan viestiä huomenna.

  wikke: Heh, joo ei kato sunkaan käännytys Mäkkeihin onnistunut, sori. Mulla on ollut tää kone nyt vähän yli puoli vuotta enkä ole katunut hetkeäkään että ostin tämän.

  Vimps: Okei, vanhat joutanevat roskiin.. Täytyypä sanoa miehelle tuosta lääkekaapin siivoamisesta. Voi olla ilme aika yllättynyt. :)

  Ilona: Kiitos vinkistä, noista tipoista en ole aiemmin kuullutkaan. Kun vaan saisi niitä jostain kun kipeenä ei jaksa ulkona liikkua.

  Nooruska: Hahhhaha!!! Ei olla muuten hetkeen törmättykään Hakiksen Lindexissä. Täytyis varmaan käydä entistä useammin niin olisi suurempi todennäköisyys nähdä.

  Ja mitä nettiostelujeni hintoihin tulee, kaikki tilaamani jutut oli kyllä edullisia. Eli siinä mielessä ei hätää. :)

  VastaaPoista
 13. Flunssaa taitaa olla liikkeellä. Lepo ja tropit, siinä mun neuvo.

  Heh, mulle on tainnut käydä ihan samalla lailla (kröhöm, useammankin kerran). Sairaslomalla on aikaa surffailla nettikaupoissa vähän liikaakin...

  Siispä pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 14. Netta: Heh, kohtalotoveri! :) Ja kiitos, toivottavasti saisin nyt loppuviikon levolla flunssan taltutettua.

  VastaaPoista