perjantai 27. elokuuta 2010

Siskosormus

tunnetila: ilo

Löysin kesäiseltä Kuopion reissultani itselleni hauskan sormuksen. Merkki sormuksen takana on No BAd -design ja nainen merkin takana Eija Savolainen. Savolainen käyttää tuotteissaan (sormuksia, koruja, laukkuja, rannekkeita, nilkakkeita, reuhkoja) kierrätysmateriaaleja ja oli kiva kuulla mistä mikäkin korunosa on alunperin kotoisin. Suurin osa koruista on romurautaa (tehtaiden hukkameteriaalia) ja nahkaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Saan helposti nikkeliallergiaa rihkamakoruista, joten nahkainen sormusosa on minulle pelastus. Ainoastaan nasta jolla teräslevy on kiinnitetty nahkaan osuu sormeen, mutta noin pienestä kosketuksesta en ole saanut minkäänlaisia reaktioita vaikka olen käyttänyt sormusta jatkuvasti.

Myös siskoni osti Savolaiselta sormuksen. Tuo sormus näyttää kaukaa aivan samalta kuin omani, mutta on silti erilainen. Nyt meillä on siis siskosormukset: lähes samanlaiset mutta molemmat kuitenkin uniikkeja. Mikäs sen paremmin siskoksille sopisi?


Ps. Sormus on sormessani mm. edellisessä postauksessa. Näkyy laajoissa kuvissa huonosti mutta silti siitä halutessaan saa ehkä jonkun käsityksen.


4 kommenttia:

 1. No huh, voisin huolia NoBadin valikoimista useammankin tuotteen.
  Kiitos siis vinkistä! Sun sormus on kans ihan mielettömän hieno. :)

  VastaaPoista
 2. Enne: Ja mikä parasta, tuo sormus tuntuu sormessa ihanalta! Pehmeä nahka on niin lempeä ihoa vasten. :) Sieltä vaan nettisivuilta tilausta tekemään, tuotteet on livenäkin upeita.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihastuttava sormus, jotenkin niin mukavan persoonallinen ja miellyttävän näköinen. :)

  VastaaPoista
 4. Christina: Kiitos. Sormus on juuri ennen kaikkea miellyttävä. :) Ja uniikkius ei myöskään ole haitaksi.

  VastaaPoista