sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kontribuutioni kenkäkisaan

tunnetila: tyrkky

Suunnittelinpa minäkin kengät Nellyn kisassa. Näyttävää mutta tasapainoista. Ei niittejä/solkia/remmejä, mutta silti kengissä tapahtuu paljon. Simppeliä mutta toimivaa. Piristää hillitysti kokomustaa asua ja tuo särmää asuun kuin asuun. Mitä muuta syyskengiltä voi toivoa?

Käykäähän äänestämässä kenkiäni omalla ja kaikilla muilla (esim. kirjaston) koneilla että saadaan kengät myyntiin ja voitto kotiin!
Kiitos!!

Image and video hosting by TinyPic

Voit äänestää järisyttävän upeaa syyskenkäparia täällä!


Ps. Listasin Huutikseen kasan mm. liian pieniä kenkiä (koko 37). (VAROITUS: jalka alkaa näemmä laskeutua jo heti 30 ikävuoden jälkeen... vanhuus, täältä tullaan!) Lisää tuotteita, ainakin vaatteita, tulee myyntiin näinä päivinä. Huudettavat kohteeni löydät täältä.

Ps2. Nelly.comin sivut on tällä hetkellä kaatuneet, toivottavasti saavat ne vielä toimimaan jotta voitte äänestää hienoja kenkiäni. ;) Ja muuten, käyttäisikö teistä kukaan tuollaisia kenkiä jos ne olisi tuotannossa ja mahdollista ostaa?

3 kommenttia:

 1. Jos niissä olis vähän matalampi korko, niin käyttäisin! Eläinkuosit on mun heikko kohta. Toivottavasti ne ei mene koskaan pois muodista.

  VastaaPoista
 2. Saattaisin hyvinkin ostaa!

  VastaaPoista
 3. AnneVee: Ei, eläinkuosit ei mene koskaan pois muodista. Ne aina hetkesi väistyy, mutta tulevat sitten taas. Älä huoli. :)

  Joy: Jee, mä tiesin että jollain täällä on hyvä maku! :)

  VastaaPoista