tiistai 24. elokuuta 2010

Hyötyä kesäkiloista

tunnetila: hah!

Monen vuoden takaiset lempparihousuni osoittivat mieltään kesäkiloilleni repeämällä vetskarin kohdalta muutama viikko sitten. Ärsytti, totta kai. Varsinkin kun housutilanteeni on tällä hetkellä muutenkin aika huonoissa kantimissa. Kävin päivänä muutamana housupinoa läpi masentuneena. Kaikissa tuntui olevan jotain vikaa. Kunnes törmäsin Josefssonilta pari vuotta sitten tilaamiini pylleröhousuihin. Kirjoitin pylleröhousuista ne hankkiessani seuraavaa:

"Tiesin, että housut sopivat vain tikkulaihoille lantiottomille mallityypeille joilla on gasellimaisen pitkät sääret, mutta silti, silti ne oli tilattava. Lihottaa, leventää ja paksuntaa ihan joka suuntaan, mutta minkäs teet. Kun tykkää niin silloin tykkää. Järjen ääni pomppii olkapäältä toiselle ja tuskissaan yrittää saada suunvuoroa. Turha yrittää."

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

raitapaita Marimekko, housut Josefssons,
neuletakki Global, espadrillokset Accent


Niinpä. Tykkään housuista mutta käytän niitä silti ihan liian harvoin. Persauksen leventäminen ja ylimääräisten pussien väljyys lantiolla ovat vaivanneet aina liikaa. Nyt kuitenkin kun kiskaisin housut kesäkilojeni päälle niin kas, housut istuvat paljon paremmin! Nyt on tarpeeksi täytettä, sanoisin.

Kerrankin kesäkiloista tuli hyvä mieli!

13 kommenttia:

 1. Soot ihana. Ja hyvältä näyttää, housut ja sinä!

  VastaaPoista
 2. HAH! todellakin! Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Mäkin tartten pylleröhousut :) Mistä noita saa? Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Hihii, oot ihan hassu :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Oikea asenne, arvostan! =D

  VastaaPoista
 6. Wow! Mun kesäkilot vaan ketuttaa eikä MIKÄÄN istu.:/ No joo, muutama ennen tisseistä löysä mekko kyllä...

  VastaaPoista
 7. Vimps: Hahhaaa, tuota sanotaan positiiviseksi ajatteluksi. :) :) Ja kiitos!

  Sugar Kane: Kiitti, se on vaan asenteesta kiinni. ;)

  Heidi: Vitsit kun nämä housut on jo useamman vuoden vanhat... Mutta muita ratsastusmallisia housuja löytää varmasti kaupoista edelleen. Kapeat lahkeet ja löysä yläosa, siinä salaisuus.

  Lilou: Sä, Lilou, olet juuri sellainen hoikka gaselli jolle nämä housut on tehty. Täytyy siis olla joko tosi hoikka tai sit vähän pyöristyä, välimuoto ei ole hyvä näihin pöksyihin. :)

  Enne: Heh, kiitos Enne! Asenne ratkaisee!

  MouMou: No nyt sit vaan käytät niitä mekkoja ja nautit kun on kerrankin tissit. :) Kohta ne kilot on kuitenkin poissa ja mekot on taas liian isoja. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvät housut :) Leventää ihan oikeista kohdista :)

  VastaaPoista
 9. Noora: Heh, ne naiselliset muodot.. ;) Kiitti!

  VastaaPoista
 10. Hih, ihana asenne :D Mutta housut istuu oikein mainiosti ja näyttävät todella hyviltä :)!

  VastaaPoista
 11. Salka: Kiitos! Housujen parantunuut istuvuus oli kyllä mulle yllätys. Mutta hyvä niin, eipä tarvitse juosta heti housukaupoille. :)

  VastaaPoista
 12. Ei kyllä näy tänne asti kesäkilot vaan hyvältä näyttää :)
  Toisaalta sitä itse tietää, milloin tuntuu vähän löysältä ja ainakin minulla se liittyy nimenomaan semmoiseen vetelään oloon, ei niinkään siihen että vaaka näyttäisi radikaaleja muutoksia tai vaatteetkaan hullunlailla kiristäisi.

  Meinasin jo sanoa että ihana duffeli mutta tuohan onkin neuletakki: aivan mahtava sellainen!

  VastaaPoista
 13. Little M: Kiitos ihana! :) Duffelineuletakkini on rakkain vaatteeni. Olen ostanut sen vuonna 1998 ja käyttänyt sitä siitä lähtien jatkuvasti. Ei ole mennyt miksikään ja rakkaus jatkuu. Pelkästään tuon neuletakin vuoksi on aina kiva että syksy tulee. :)

  VastaaPoista