keskiviikko 4. elokuuta 2010

Monta kertaa kesässä

tunnetila: jumitus

Minulla on tapana ihastua vain muutamaan vaatteeseen kerrallaan ja käyttää niitä sitten niin paljon että kyllästyn. Yleensä nämä vaatteet ovat mukavia, pehmeitä, löysiä ja sopivat rentoilupäiviin. En ole tainnut koskaan aikaisemmin koukuttua ns. siisteihin vaatteisiin. Tänä kesänä päälle on kuitenkin päätynyt jo hyvin monta kertaa alla näkyvä yhdistelmä.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

toppi Zara, huivi H&M (miesten osasto),
hame Antti Asplund, balleriinat Bronx, laukku Lumi

(kuva alkukesältä ennen rusketusta)

Olen käynyt kuvien asussa mm. ostoksilla ystävän kanssa, virallisemmissa tapaamisissa, Kuopion asuntomessuilla ja vaikka missä muualla. Viihdyn minulle yllättävän tyttömäisessä asussa hyvin ja on kiva tuntea kerrankin olo huolitelluksi ja siististi pukeutuneeksi. Varsinkin näin kesällä kun normaalisti tekee mieli vetäistä päälle maailman mukavin ja lörpäkkein helppoushaalari.

Oletteko te viihtyneet tämän kesän (helteen vuoksi tai muuten vaan) lörpäkevaatteissa vai kaipaatteko lörttöilyn lisäksi väliin skarppeja päiviä? Minulle nämä skarpimmat päivät on selvästi tehneet hyvää. Ja jos en osaa olla kukkamekoissa niin edes pieni tyttömäisyys pliseeratun hameen muodossa on kukkamekolle ihan kelpo vaihtoehto.

11 kommenttia:

 1. Hei voisitko joskus ottaa itsestäsi kuvan ei-huoliteltuna?? En nimittäin usko sun edes pystyvän sellaiseen. (eihän sun yhteen vaatekaappiisi edes voi mahtua ryysyjä;))

  VastaaPoista
 2. Nätti :)

  Helteissä minä olen luottanut vain yhteen lörpäkkeeseen, jonka taisit muuten nähdäkin silloin hiljattain puistonpenkillä istuessa :)
  Olen miettinyt missä vaiheessa mahdan siihen mekkoon kyllästyä, sillä olen käyttänyt sitä todellakin melkein päivittäin tänä kesänä.

  VastaaPoista
 3. Asuhan on very you, linjoiltaan, väreiltään, fiilikseltään.

  Ja myös very beautiful.

  Mä oon pyörinyt paljon lyhytlahkeisessa sortsihaalarissani sekä farkkusortsit/mustat sortsit/siniset sortsit + valkoinen toppi/musta toppi/hiekanruskea toppi/toppi -yhdistelmissä. Kuulostaa to-della keksiäältä. Niin kuin onkin.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ymmärtääkseni useita Antti Asplundin hameita. Muistan ainakin yhden mustan, upean "muhkuhameen", jonka olit lähellä laittaa johonkin pikkujouluihin. Oletko aina käynyt liikkeessä, vai oletko tilannut ne jostakin? Tiedätkö voiko Antin vaatteita tilata netistä? Ne ovat upeita!
  PS. Todella kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
 5. Kesän aikana käytetyt vaatteet mahtuisivat kevyesti yhteen kassiin:
  farkkushortsit, 3xlörttötunika (musta, luumu ja vaaleanharmaa), bikinit, yksi ohut musta neuletakki (hyttyssuojana) ja yhdet mustat caprilörttöhousut. Kotona olen viettänyt aikaani lähinnä K-18 vaatetuksella =D

  Mistä tulikin mieleen lähestyvän syksyn edes yksi hyvä puoli: saa pukea päälleen.

  VastaaPoista
 6. Onko huivi vasta ostettu, onko se harmaa ja oliko se kallis? Tahtoo!

  VastaaPoista
 7. AnneVee: Heh, siskoni sanoi samaa kun valitin resuista olemustani. Mä vaan jostain syystä näen itseni "rytönä" vaikka olisi mitä päällä. Mutta kiitos Anne, oli kivasti sanottu!

  Ilona: Kiitti! Mulla taisi kans viime treffeillämme olla tämä samainen asu päällä. Molempien asuihin kyllästymistä odotellessa. :)

  Vimps: Kiitos, asu kiittää. :) Olkoonkin kesäasusi "ei niin kekseliäitä" mutta ne toimii! Miksi muuttaa toimivaa konseptia turhaan?! ;)

  Virpi: Kiitos Virpi, kiva kuulla mukavaa palautetta.

  Juu, minulla on Antilta hameita, pari mekkoa, yläosia ja asusteita. Tykkään itskin Antin jutuista, ne tuovat muuten tylsähköön perusvaatetukseeni eloa, tyttömäisyyttä ja joskus jopa jännitystä. :) Käyn aina ostamassa vaatteet Asplund/Karppanen -liikkeestä. Antti on niin kiva että siellä on mukava käydä (Antti on siis usein liikkeessä itse). :)

  Antin tuotteita voi ostaa myös netin kautta jos ei ehdi/pääse liikkeeseen asti, suosittelen kuitenkin käymään liikkeessä. Jotkut vaatteet ovat kuin taideteoksia ja niitä voi ihailla ostosten lomassa jos ei rohkene itselleen niitä kuitenkaan hankkia. :)

  Enne: Voi miten tuttua tuo pariin vaatteeseen koko kesän pukeutuminen. Kesäkuu meni palellessa lähes talvivaatteissa, heinäkuussa minimekkokin oli välillä liikaa, varsinkin reissussa kun oli +45.

  Olga: Huivi löytyi viime kesänä H&M:n loppualesta ja maksoi muistaakseni 2€! Se todella on harmaa ja tosi tosi iso. Käytin sitä reissussa jopa alustana rannalla, mahdun makaamaan siinä koko pituudeltani ihan helposti. Toivottavasti löydät jostain omasi, juuri tämän löytäminen saattaa olla valitettavasti mahdotonta.

  VastaaPoista
 8. Pari kertaa on tullut kokeiltua skarpimpaa kesälookkia näillä helteillä, mutta olo on ollut ennemminkin vaivautunut kuin skarppi. Lörttövaatteet rokkaa kesällä!

  VastaaPoista
 9. Johanna: Heh, mäkin olen yleensä kesällä varsinainen lörttöilijä, mutta nyt on ollut yllättävän monena päivänä skarppi fiilis. Ehkä tää menee sopivasti syksyksi ohi.. :)

  VastaaPoista
 10. Pari kertaa on ollut pakko pukea päälle jotain muuta kuin farkkushortsit. Paitsi toisella kertaa ne ei-farkushortsit oli lopulta farkkucaprit LOL.

  Mulle kävi muuten vähän samanlailla kun sulle reissuvaatetuksen kanssa (paitsi etten sitten varautunut mihinkään kylmiin keleihin ja ostin villapaidan. No, kyseisen paidan oisin kyllä ostanut joka tapauksessa...) -3/4 kamoista tuli käyttämättöminä takaisin.

  Kovasti nätti tuo sun hame, kyllähän tuollaisessa kelpaakin ulkoilla!

  VastaaPoista
 11. Prefecta: Vai säkin jouduit "yllätyssäiden" armoille?! Voi ei.. Noo, onneksi uusien vaatteiden osatminen on kivaa, ja varsinkin silloin kun on "ihan pakko ostaa" .. ;)

  VastaaPoista