maanantai 2. elokuuta 2010

Xtreme-putsari testissä

tunnetila: hienoinen pettymys

Kun hankin reissua varten ripsipidennykset ostin samalla kertaa hoitolasta meikinpuhdistusaineen joka on tehty varta vasten Extreme Lasheseille. Hellävarainen meikinpoistoaine sopii silmämeikin poiston lisäksi koko kasvojen meikin poistoon.

Image and video hosting by TinyPic

Ensimmäiset käyttökokemukset eivät vakuuttaneet minua tuotteen puhdistustehosta eivätkä hellävaraisuudesta. Kuten ripsipidennyspostauksessa kerroin, käytän kesällä kasvoilla vain kevyesti meikkivoidetta. Tuon hennon meikkivoidekerroksen pois saamiseksi jouduin käymään kasvot aineeseen kostutetulla vanulapulla läpi neljä kertaa, sen jälkeen tein vielä kierroksen kasvoilla kasvoveden kanssa ja kuudennen vanulapun käytin ihon valelemiseen vedellä. Puhdistusaine nimittäin kirveli ihollani todella, joten iho oli pakko rauhoittaa veteen kostutetulla vanulla.

Ensimmäisistä työläistä ja kirvelevistä kokemuksista huolimatta otin putsarin mukaan reissuun ja käytin sitä kasvojen puhdistukseen joka päivä. Pahin kirvely poistui muutaman käyttökerran jälkeen, mutta edelleen, yli kolme viikkoa ainetta käyttäneenä, minun on viimeisteltävä ihonpuhdistus vedellä jotta ikävä "pistely" lakkaisi. Ja vanulappuja kuluu edelleen vino pino.

Negatiivisesta alusta huolimatta tuotteessa oli myös paljon hyvää. Mm. koko kahden viikon helteessä hikoilun aikana minulle ei (reissuherkuttelusta huolimatta) tullut yhtään näppylää/finniä, eli siinä mielessä tuote sopi iholleni. Myös minua viime aikoina piinanneilta allergisilta reaktioilta vältyin täysin vaikka kirvely ensin minut säikäyttikin. Lisäbonusta pullon pumppumekanismista joka on todella toimiva.

Ei tainnut tästä tuotteesta tulla minulle uutta putsarisuosikkia vaikka se hyvää lupailikin. Jo pelkästään tuotteen sisältämän aloe veran ja toimivan pumppupullon vuoksi olisin suonut yhteisen taipaleemme jatkuvan onnentäyteisenä. Ja muuten ne ripset... Nyt, kolme viikkoa niiden laittamisesta, ne ovat muisto vain. Ripsiä tosin laitettiin vain demosetin verran, eli vähemmän kuin normaalisti, mutta silti, ripset kestivät minulla vain kolme viikkoa ja minusta se on aika lyhyt aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti